Specialist in logodesigndrukwerkwebdesignsocial mediahuisstijl

Say who?

Stefaan De Vos, art director: leerde de knepen van het vak in de drukkerij van zijn ouders en ontwikkelde er een passie voor DTP en vormgeven. Sinds 2005 is hij zelfstandig grafisch vormgever. Hij werkte als freelancer in een aantal grote bureaus voor verschillende soorten klanten: o.a. Payconiq by Bancontact, Beobank, Playmobil, Leffe, Alfa Romeo, Fiat, Louis Vuitton, OPEL Finance, Essent, NATO, Defensie, Amnesty, Delhaize, Carrefour, NMBS, Pizza Hut, Touring, VOO, Mobistar, Ricard, Niveo, Libello, Yuzzu, SKM, BNP Paribas, Deutsche Bank, Woluwe Shopping en vele vele meer.

Say what?

Advertime werd opgericht in 2005 en groeide uit tot een veelzijdig bureau. We zijn sterk in drukwerk, maar ook voor grafisch ontwerp of webdesign kan je bij ons terecht.

Dat doen we bovendien steeds met de focus op creativiteit. We verzorgen totaalconcepten en -projecten en denken graag met je mee. Advertime is je grafische partner in time.

Say how?

Onze sterkte? Doordat we met verschillende partners werken voor o.a. druk en signage kunnen we steeds de scherpste prijzen op de markt aanbieden voor jouw grafisch ontwerp of website.

Wie zijn we.

Stefaan De Vos

Art Director

François-Olivier De Deyn

Gravure / Retouche

Glenn Van Croonenburgh

Webdesign / Social

Tim Renders

Copywriting / Alle vertalingen